23/10/08

+ Nueva sección

Ahí abajo, en la derecha... he inaugurado una espécie de agenda barcelonesa: Arrima el cebollino.
La intención de este apartado, no es la de informaros... es la informarme y subsanar la falta de memória causada por el masivo exterminio neuronal del que sufro.
Si a alguno le pica la curiosidad y quiere más información sobre conciertos, precios, horarios, Djs, o lo que sea... pues buscáis un poquito que no os va a pasar nada.

3 comentarios:

  1. La meva memòria t´ho agraeix infinitament!!
    Collons quin panorama que s´apropa!!
    Donada la meva precarietat econòmica no se si sacrificaré als m83,l´Anne Clark estaria de conya.....però no m´agradaria perdrem als Neon Jutgement ni els Pink Turns Blue...Dioossss!
    Amb els Neon vaig flipar quan van vindre al KGB ....i els PTB Diooooosss al quadrat! No em vui perdre " Your Master is Calling" en directe....quina sorpresa!!
    Lamentablement no podré assistir a l´aniversari de la teva àvia...petons de part meva! jajaja!

    ResponderEliminar
  2. no se perque em veia venir que a tu els Pink et tiraven :)
    de vegades oblido que ens hem patejat els mateixos garitos i portem la mateixa escola...
    Als Neon crec que els vist cada vegada que han vingut... i si, va haver un concert memorable al KGB, crec que al 98... tinc fotos d'aquell dia impagables... vem acabar fumant petas i trincant birres amb ells.. jajaa
    al KGB m'he fotut molt bones partys i em porta molts records... no se perque.. sempre sortia d'alla quan ja era de día :)

    per cert... si no vens al cumple de la meva avia, et perdrás un memorable esdeveniment históric... que la pobreta fa 98 anys... si.. si... ni más ni menos!

    ResponderEliminar
  3. Ahhh......tendre que copisrte eso alguna vez, yo tambien padezco de ese mal, mala memoria....aunque no te has preguntado si solo sera conveniencia?

    veras a front?? ahhh!! das ich!!!, si vas, me platicas como te va!!!

    buen fin de semana!!! muchos, muchos besos Dani!!!!

    ResponderEliminar