6/5/09

+ For information...

Es cuando veo este tipo de cosas, que me doy cuenta de cómo ha cambiado el mundo...

2 comentarios:

  1. No hi ha dubte que les tecnologies han passat a formar part de la nostra vida. Ara mateix ho tenim tant fàcil com escriure un e-mail o passejar-te per la pàgina web. Prenem un botonet i tota la informació al nostre abast en un click. Abans hauries d´haver escrit una carta, amb bona lletra, en francés si pugués ser i pregar perque el receptor revés la petició, temps d´espera de resposta....total...6 mesos!
    Ara tot és més fàcil...compres música comparant preu a diferents distribuidors, pots escoltar en la majoria dels casos les cançons, baixar-te-les online.....tot són avantatges!!
    De totes maneres de vegades es troba a faltar tots aquells antincs rituals de buscar un mecenes que et pugués informar, anar a fires a buscar alguna rarety, remanar cubells a les botigues de discos.....tot allò es va perdent de mica en mica pel fet de tindreu tot a mà.
    I tot aixó es fa extensible a qualsevol àmbit de la nostra vida....
    No se si m´he liat....anava d´aixó el post...o m´he tornat a fer la pel.lícula??? XDDDDD

    ResponderEliminar
  2. Donna... has pensat i escrit absolutament tot el que anava darrera del meu post, de debò... les noves tecnologies, l'avanç fulminant en l'informació gràcies a internet... i la pèrdua en part del romanticisme musical, de la recerca, de les botigues de discos, etc... que vam viure quan no teníem internet. No m'entra al cap ara mateix haver d'escriure una carta per rebre coneixement... sigui del tipus que sigui...
    No t'has liat ni t'has fet cap pel·lícula... es més, crec tan sols colocant la fotografia haguessis tret les mateixes conclusions. Un 10!
    He tingut la sensació de ser comprés... sense haver de donar moltes explicacions... i aixó no passa amb tot-hom :)

    ResponderEliminar