7/7/08

+ Profilaxis

El viernes pasado perdí toda la mañana en Sanidad Exterior para vacunarme y que me dieran las profilaxis necesarias para andar algo más tranquilo en el viaje.

- Fiebre amarilla
- Tétanos-Difteria
- Hepatitis A
- Tifus
- Malaria

De hecho ninguna de ellas es obligatoria, pero que queréis que os diga... entraremos en zona de riesgo tanto de malaria como de fiebre amarilla y aun más en la zona de Casamance en época de lluvias.

Esta tarde me paso por la farmacia a buscar el repelente para mosquitos. Me he decantado por el Goibi Extrem, que segun he podido leer en foros de expertos viajeros, parece proteger un poco más que el famoso Relec y a parte me han dicho que huele a nenuco :)

Y a todo esto me viene a la mente la suerte que tenemos... nosotros aquí blindándonos, escogiendo hasta el olor... y ellos allí muriendo a millares.

3 comentarios:

  1. Benvingut al club!!! A mi em va ficar la de la Poleo però encara no he tingut el gust de tastar la de la Fiebre Amarilla...
    En principi no em cal la profilaxi de la Malària però hauré d´anar amb el Relec a tope! A mi l´any passat em va anar molt bé però està bé saber de productes alternatius amb valor afegit;)
    Precissament ahir vaig llegir un article de la Creu Roja sobre la Malària ( especialment a la zona de l´Àfrica Subsahariana i es veu que com a mida de seguretat l´única cosa que poden fer és impregnar les mosquiteres amb repelent...ja hem diràs!

    ResponderEliminar
  2. ara comentava el tema de les pastilles de la malaria amb una companya de feina... diu que d'efectes secundaris a pinyó... alucinacions i tot...
    stoy acollonido :)

    ResponderEliminar
  3. Cuidadín con los tripis!!! jajaja!
    Jo conec molta gent que se les ha pres i no han tingut cap ensurt ni han notat res! Però si que tinc un conegut que va enganxar la malaria a Tailandia...( diuen les males llengües que no va ser un mosquit el portador sinó la mossagada d´un natiu....en quin liu es deuria ficar el perla!)
    Prente-les per si aka!! Així aniràs més tranquil....i si tens un altre tipus de viatge...donç mira! Un 2x1!;P
    Ja deus estar a puntet!! Quins nervis...!

    ResponderEliminar